U Bugojnu doček Nove godine na otvorenom - Centralna.ba | iz srca...
Četvrtak, 13 Prosinac 2012 20:36

U Bugojnu doček Nove godine na otvorenom

Općina Bugojno će, u suradnji s Kulturno-sportskim centrom i medijskim pokroviteljem RTV Bugojno, organizirati doček Nove godine na otvorenom.

Vijest je obradovala mnoge Bugojance koji su, zbog loših financija, u nemogućnosti rezervirati mjesto u nekom od ugostiteljskih objekata koji ovih dana reklamiraju svoje novogodišnje aranžmane.

Prvi put organizirani doček Nove godine planiran je u rekonstruiranoj Sultan-Ahmedovoj ulici, na gradskom trgu, uz bogat glazbenoo-zabavni program u kojem će nastupiti lokalni bendovi i pjevači, potvrđeno je na sastanku koji je održan u četvrtak u tome gradu.

Sa sastanka je upućen poziv stanovnicima Bugojna, posebno onima koji vole proslave na otvorenom da 2013. dočekaju u centru svog grada, u dobrom prazničkom raspoloženju i uz nezaobilazni vatromet. (Fena)

Centralna.ba

Svi sadržaji objavljeni na web portalu Centralna.ba se mogu preuzimati uz obvezu navođenja izvora. Iza zadnje rečenice prenesenog ili citiranog teksta unosi se poveznica na članak u obliku (Centralna.ba)  .

Ukoliko se radi o sadržaju prenesenom iz drugog medija, obvezno je potpisati izvorni medij te poštivati pravila i uvjete korištenja datog medija.

Centralna.ba | iz srca...  (c) 2014.